Navštíveno 1474x

Ústí nad Orlicí: 10 cm čerstvé bílé sr*čky a aktivní kolegové na letních jsou ve škarpě a nebo do práce ani nedorazili:-)))

ROFL ale jinak Plzeň sucho, ale i přes to mám ještě zimní což se teda asi o víkendu změní pokud bude čas.

02.04.2010, 08:08 |
BULOH Však to za půl hodky roztaje.

02.04.2010, 08:09 |
Hanes U nás přez noc takto, už jsem chtěl přezout,ale počkám.

02.04.2010, 08:24 |
fredh jako hanes. Místní střelci kloužou a kloužou...
U nas na placce nic, ale taky jeste vyckavam s prezutim :-)
Přezuto před týdnem.......dnes u nás teplo. jen mokro po dešti, takže si ty bílý sračky nechtejte tam, kde je máte! Cháááá cháááááá
Jako Lucni.konik
U nás teplo, tak si ty bílý sračky užijte chaaaacháááá :-D
Včera sem přezul firemní flotilu a dnes zakázal všem jízdu :-D mají mě rádi
včera přezuto na letnííí a jinak jako Lucni.konik a cr4sh3r, u nás jen mírně prší, cháááchááá :D
kurva hosi kde to bydlite?? :-O v usti nl azuro modro, prez den 15 stupnu :)) to vas sakra lituju!jezdim na letnich uz cca 3 tydny

02.04.2010, 08:55 |
Prady CHA CHAAAA si to užijte :-D V Praze přes noc ani kapka, ráno azuro a modré nebe... 6°C

02.04.2010, 08:59 |
mrazik | Upraveno: 2010-04-02 09:00:11
No je fakt, ze u nas rano jen 1.6 stupne, ale na letnich lze jezdit i na snehu, jen to chce hoooodne lehkou nohu.
Jo a ode dneska uz jsou letni i na D1 v pohode :-)
Včera ČB kolem 7 večer +1,5°C a zhusta sněžilo... Teď +3°C a pokud vím tak od ČB na jih vesměs "hodně" sněhu :) +- 5 cm
ve stredu Pec pod Snezkou... 12 stupnu :-)

02.04.2010, 09:17 |
Alííí Taky ještě minimálně 14 dní počkám. Letní byly dražší než zimáky... :-D
Kde žijeme? Podhůři Orlických hor no...
Se mi dva kolegové smáli, že jsem pořád na zimních plecháčích...
Jeden jel do práce 20 km skoro dvě hodiny a pro druhého jsem musel jet. Zapíchnul auto do závěje a když to po hodině vytáhl, tak silnice nesjízdná ani do práce, ani domů... nechal to v nejbližší vesnici a jeli jsme do práce:-)))

02.04.2010, 09:24 |
sotek Hanes: kde že to je?? :-) Po městě nic, ale cestou do práce sem pár aut od sněhu viděl.
jj tady v Kostelci n orl je taky krásnej novej příděl sněhu - už se těším do práce jak naložím těm "letnákům" co přezuli :D:D
fuj, nezavidim vam ani trochu. ja odpoledne vezmu tricko a vyrazim na brusle a vecer na zahradu s prilkou k ohni neco ugrilovat :)
no sakra..husty...o)))
Praha pohoda na tricko a sviti slunicko..o)))

02.04.2010, 12:54 |
Lumík Plzeň už na letních :-)

Olomoucko už také na Letních... ;-))

02.04.2010, 13:15 |
MaxxT plzen, prezuto, slunicko a uz i docela teplo :-)

Předevčírem jsem přezul na letní a včera napad sníh :o)

02.04.2010, 14:49 |
Ravo | Upraveno: 2010-04-02 14:51:59
Brno taky už na letních, teplo, sluníčko
(ale auto jsem ještě nemyl, má pršet a o víkednu jedu na chatu = bahno bude zase až na střeše)
P.S. - bude přehlídka tmavých kombíků na letních? ;-)

Taky sem to dneska přezul páč mi bouchnul zimák :-((
Tak si ráno mažu sváču do práce, mezitím spadl venku pod tíhou sněhu strom a táta na to,že je venku 15 čísel sněhu ... pěkně kecal, páč jsem měl na autě 20 :-)
taky jsem přezul :)

03.04.2010, 08:57 |
JP Nojo, když člověk moc nepřemejšlí, tak to takhle dopadá. Ale jestli jsi to myslel jako triumfální vítězství víry v povinný zimní pneumatiky, tak opět nevěřícně kroutim hlavou (už jen proto, že to má bejt do konce března, že). Já jsem ještě zimní auto nepřezul, udělám to až za 14 dní. S oběma letníma jsem se byl včera projet a sníh tady fakt nikde nebyl:D
Já teda hlavně musím říct, že na tý břečce co stačila na silnici roztát, se letní GoodYear F1 chovaly výborně :o)
Zde to snad Slimovi nebude vadit... :)
Ale poridil jsem nove kola na leto, tak me zajima, co na to rikate...
Brock B13 8.5*19" ET32 (235/35/19)
Nikdy se mi tento typ kol moc nelibil, ale myslim na supu nevypadaji nejhure...

06.04.2010, 12:15 |
kuja No na tom stribrnym aute vypadaj uz prehnane velky :( Na tmavsim by to bylo trosku jiny :)
no a mi se zdaji prave male :)
ten typ kol opticky zmensuje - to je mi jasne ;)
za me slusny... jeste Bckovy sloupky do cerna a bude to pecka ;-)
Copak Slime? :D
Plne s tebou souhlasim :) uz me stve milion temat "prezul jsem" a tak... nemohl nekdo zalozit jedno tema a vsichni tam mohli hazet foto? ;) :D